Case

Fysisk forretning med digital synlighed

Dato

2017

Kunde

Specialbutikken

Ydelser

Hjemmeside, Søgemaskineoptimering, Facebook annoncering

Opgaven

Hjemmeside og markedsføring

Specialbutikken er beliggende i Silkeborg og drives af Brian og A.P Rask, som godt kunne tænke sig en hjemmeside for at styrke forretningen og fange de mange søgere på Google. En hjemmeside fik vi vinget af og Attityde har siden stået for deres markedsføring.

Specialbutikken Case02

Lidt historie

Fra én specialist til en anden

Silkeborgs førende værktøjsforhandler til private og erhverv – den position kan Specialbutikken bryste sig af i deres 1.300 m2 store butik på Nørrevænget 2B, der også rummer en perlerække af arbejdstøj, landbrugsartikler og gasudstyr. Service, rådgivning og kvalitet er i top overfor såvel håndværkeren som gør-det-selv-manden eller -kvinden.

God service

Tæt samarbejde og fingeren på pulsen

Attityde bidrager til den gode service gennem tæt samarbejde og jævnlige besøg i butikken, så vi ved, hvor og hvordan vi bedst markedsfører ud fra Specialbutikkens behov og tendenser i markedet.

Specialbutikken Case03

Resultatet

Ingen ”salgsgas”

Gennem vores digitale indsats øger vi Specialbutikkens omsætning. Kendskabet til Specialbutikken må og skal forblive b-r-e-d-t i Silkeborg og omegn.

Vores
Cases

Alle cases

Specialbutikken

Hjemmeside

Specialbutikken

Fysisk forretning med digital synlighed

Vis case

Kornmod Realskole

Digital forretningsudvikling

Kornmod Realskole

Fra elevfald til venteliste

Vis case

Autocentrum Odense

Hjemmeside

Autocentrum Odense

Autocentrum Odense er kørt helt i front

Vis case

Leveret af
Du bestemmer over dine data

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  1. Funktionalitet
  2. Statistik
  3. Marketing

Ved at trykke på 'OK' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage på vores datapolitik side.

Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket herunder.

Nødvendige
Statistiske
Marketing
Afvis alle
Opdater samtykke