Case

Vækst med løbende SEM og Facebook

Dato

2021

Kunde

Young Avenue

Ydelser

Facebook annoncering, Søgemaskineoptimering

Opgaven

Vækst med løbende SEM og Facebook-samarbejde

Young Avenue er en webshop, som sælger børnetøj i alderen 8 – 16 år. Da Young Avenue ville skifte bureau, tog hun kontakt til os og efter kort tid var kontrakten underskrevet. Det blev starten på et samarbejde, hvor vækst, løbende forbedring og tæt dialog var i højsædet.

Young Avenue Case 03

Strategi

Opstartsprocessen og strategien

Young Avenue kom til os, da hun ikke var tilfreds med den ROAS og service hun fik ved sit tidligere bureau. For Young Avenue var det vigtigt at vækste forretningen og ikke mindst have en tæt dialog, hvor kommunikation var loyal og forståelig. Hun havde netop overtaget virksomheden fra en tidligere ejer og stod med mange nye og spændende udfordringer, hvor hun havde brug for et bureau, der var i øjenhøjde og kunne hjælpe hende på markedsføringsdelen, så hun roligt kunne koncentrere sig om den fysiske butik.

Young Avenue Case 01

Kampagner

Forskellige kampagner

Med udgangspunkt i Young Avenues pixel har det været muligt at identificere hvilke brugere, der har besøgt hjemmesiden de seneste 180 dage eller Facebook og Instagram de seneste 365 dage. Hertil har vi også gjort brug af Young Avenues nyhedsbrevsliste, som vi også kan ramme på de sociale medier.

Ovenstående giver en stor mulighed for at eksponere forskellige annoncer for hendes målgruppe og dermed vækste hendes forretning online.

Vi har opsat følgende annoncer:

  • Retargetkampagner
  • Lookalikekampagner
  • Dynamiske kampagner
  • Pushkampagner
  • PPC-kampagner
  • Google shopping kampagner

Vores
Cases

Alle cases

Raundahl Performance

Hjemmeside

Raundahl Performance

Fysisk og digitalt boost

Vis case

Jakobskolen

Hjemmeside

Jakobskolen

En moderne og velorganiseret hjemmeside

Vis case

Specialbutikken

Hjemmeside

Specialbutikken

Fysisk forretning med digital synlighed

Vis case

Leveret af
Du bestemmer over dine data

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  1. Funktionalitet
  2. Statistik
  3. Marketing

Ved at trykke på 'OK' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage på vores datapolitik side.

Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket herunder.

Nødvendige
Statistiske
Marketing
Afvis alle
Opdater samtykke