Digital strategi

Kickstart din forretning med digital strategi

Sammen finder vi frem til en kommunikationsstil og strategi, som kan knytte et stærkt bånd til resten af dit brand.

Workshop

Workshop

Deltag i vores workshop

På vores strategiworkshops arbejder vi i dybden med din forretning. Du står tilbage med en helt konkret plan for din fremtidige digitale kommunikation. Resultatet bliver effektivisering og øget omsætning.

Klar Parat

Strategiprocessen

Få en defineret digital strategi

Din digitale strategi kommer til at danne rammerne for din online kommunikation og tilstedeværelse fremadrettet – både på dit website og de sociale medier. Vi hjælper dig med at være konkurrencedygtige igennem en målrettet og genkendelig strategi, som giver tryghed hos dine kunder.

En succesfuld proces

Livscyklus på en digital strategi

1

Workshop

Indledningsvis afholdes ofte en strategiworkshop, hvor vi arbejder i dybden med forretningen. Jo bedre vi forstår jeres forretning, desto bedre og mere effektivt kan vi hjælpe jer.

2

Analyse

Vi samler op på øvelserne og skriver en klart formuleret plan. Vi bruger den både som analyseværktøj til at afdække og definere behov og til at afgrænse projektet, så I ikke betaler for mere, end I har brug for. Vi opsætter realistiske mål og KPI’er, som vi skal sigte efter.

3

Sæt i gang

Nu skal der designes, programmeres, analyseres, testes og nørdes til den helt store guldmedalje. Ud fra de analyser, vi har gennemført, udvælger vi og aktiverer de rigtige værktøjer fra den store digitale værktøjskasse.

4

Tilpasning og justering

Når diverse markedsføringsplatforme er igangsat, er der efterfølgende en konstant overvågning, justering og tilpasning af indholdet, kampagnerne og målgrupperne.

Vores
Cases

Alle cases

Specialbutikken

Hjemmeside

Specialbutikken

Fysisk forretning med digital synlighed

Vis case

Autocentrum Odense

Hjemmeside

Autocentrum Odense

Autocentrum Odense er kørt helt i front

Vis case

Sand Jensen

Hjemmeside

Sand Jensen Automobiler A/S

Løbende udvikling og optimering

Vis case

Leveret af
Du bestemmer over dine data

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  1. Funktionalitet
  2. Statistik
  3. Marketing

Ved at trykke på 'OK' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage på vores datapolitik side.

Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket herunder.

Nødvendige
Statistiske
Marketing
Afvis alle
Opdater samtykke