Facebook annoncering

Effektiv og målrettet Facebook annoncering

Mød dine kunder på de sociale medier igennem stærk eksponering og den rette annoncering.

Styrk Dit Brand (1)

FEATURED

Øg dit salg og styrk dit brand

Facebook annoncering giver dig mulighed for at målgruppesegmentere og være der, hvor dine kunder er. Med den rette annoncering får du flere interaktioner, større eksponering og målbare resultater.

Vi hjælper dig med både strategi, indhold og eksekvering. Vi kigger på din virksomhed og sørger for at optimere din indsats med udgangspunkt i din overordnede digitale kommunikation.

Klar Parat

Vi går hele vejen...

Annoncering på Facebook kræver en rød tråd i din markedsføring for at sikre de bedste resultater. Det er alt fra den tekniske opsætning til valgte kampagnetyper, målgrupper og udarbejdelse af indhold. Her hjælper vi hele vejen og sørger for, at det er gennemført.

kursus i facebook annoncering

Kursus

Vi tilbyder også 1-til-1 kurser i Facebook annoncering eller komplet målgruppeanalyse, monitorering og kampagnestyring. Mulighederne er mange – sammen finder vi ud af, hvad der er bedst for dig.

Vores
Cases

Alle cases

Bremdal radio

Digital markedsføring

Bremdal radio

Danmarks største udvalg af B&O

Vis case

Prospectu

Hjemmeside

Prospectu

Skræddersyet grafisk identitet

Vis case

Kornmod Realskole

Digital forretningsudvikling

Kornmod Realskole

Fra elevfald til venteliste

Vis case

Leveret af
Du bestemmer over dine data

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  1. Funktionalitet
  2. Statistik
  3. Marketing

Ved at trykke på 'OK' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage på vores datapolitik side.

Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket herunder.

Nødvendige
Statistiske
Marketing
Afvis alle
Opdater samtykke