Case

Autocentrum Odense er kørt helt i front

Dato

2020

Kunde

Autocentrum Odense

Ydelser

Hjemmeside

Opgaven

Modernisering af 3 generation

Autocentrum skulle i samarbejde med Bilinfo køres i stilling, med et moderne website og tredjeparts integrationer.

I samarbejde med Bilinfo

Specialister i bilbranchen

Via vores samarbejde med Bilinfo kørte vi Autocentrum Odense i stilling til et moderne website, og vi kan lige så godt sige det som det er: Janteloven har ikke eksistensberettigelse når det gælder Attitydes kendskab til bilbranchen.

Vi er specialister på dette område og producerer årligt hundredevis af hjemmesider til bilforhandlere – både skabelonløsninger og unikke sider. Morten Frederiksen fra Autocentrum Odense tog den unikke vej. Han søgte en udbyder, der kom rundt om hele den firhjulede gesjæft og gjorde virksomheden køreklar til en digital fremtid.

3. generation

Sætter en ære i at yde god kundeservice

Trænger du til nye hestekræfter kan du trygt besøge Autocentrum Odense, der er et familieforetagende med godt 50 år på bagen. Nu sidder 3. generation ved rattet, og de sætter en ære i at yde god kundeservice. Handel med nyere brugte biler, samt biler fra både ind- og udland, kræver et tidsvarende website – et der gør dig som kunde i stand til at navigere i biljunglen.

Attityde tog turen til fine Fyn og havde en god dialog med indehaver, Morten, fordi for os er det alfa og omega at få afdækket kundens forretning.

Design og UX

Nyt motorrum med muligheder

Vi kom med et oplæg med alt hvad det indebærer i forhold til brugergrænseflade, design og UX generelt; groft sagt hvem, hvad og hvorfor, vi og kunden gør, som vi gør, i opbygningen. Vi forholder os til kundens produkt og hvad de ønsker at signalere. Vi tog derfor ikke køre-, men arbejdshandskerne på.

Dialogen har siden været minimal, men intet nyt er i dette tilfælde godt nyt og frem for alt: Sitet funker for såvel kunderne som Autocentrum Odense.

Vores
Cases

Alle cases

Bradals Produkthandel

Hjemmeside

Bradals Produkthandel

Bradals Produkthandel

Vis case

College360

Hjemmeside

College 360

Branding og event i Jysk Arena

Vis case

Specialbutikken

Hjemmeside

Specialbutikken

Fysisk forretning med digital synlighed

Vis case

Leveret af
Du bestemmer over dine data

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  1. Funktionalitet
  2. Statistik
  3. Marketing

Ved at trykke på 'OK' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage på vores datapolitik side.

Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket herunder.

Nødvendige
Statistiske
Marketing
Afvis alle
Opdater samtykke