Dit eksterne dream team

Vi holder dig i hånden hele vejen

Gazelle 2021

Gazelle 2021

Jubiii... Vores Gazelle har fået selskab

Vi har for andet år i streg modtaget Gazelle prisen!

En Børsen Gazellevirksomhed markerer sig ved meget hurtig vækst samtidigt med, at der skabes positive resultater. En Gazelle virksomhed udgør således imellem 0,5 og 1% af de i alt ca. 300.000 registrerede virksomheder i Danmark.
Så endnu et springdyr til flokken er naturligvis en bedrift, som vi er meget stolte af.

Se vores cases

Hvad Er Branding (2)

tæt på dig og din forretning

Lokalt fokus og nærvær

Vores fokus har og vil altid være lokalt. Vi er lokale og indfødte Silkeborgensere. Vi elsker vores by, natur og trives i den positive udvikling, som Silkeborg har haft i mange år. Vi forsøger at give noget tilbage og støtter op om lokale aktiviteter og kulturen – både professionelle og amatører.

/Karsten Gråbæk, Indehaver & Kontaktchef

Kontakt os

Godt håndværk alene er ikke nok til succes

Vi er et sammentømret hold af håndplukkede digitale entusiaster, der elsker at se dig få succes med din hjemmeside, forretningsoptimerede webudvikling, digitale markedsføring eller online branding og strategi.

3 hurtige argumenter

Hvorfor skal du vælge os?

Et solidt stykke håndværk

Et godt stykke håndværk tager tid, kræver opmærksomhed omkring detaljerne og indebærer en konstruktiv, tæt dialog med dig. Derfor er statusrapporter og faste kontaktpersoner standard hos os.

Vi er tæt på dig

Det lyder som en kliché. Men det er vores erfaring, at vores kunder værdsætter, at vi er tætte på dem og oprigtigt ønsker at løfte deres digitale kommunikation til nye højder.

Service i absolut særklasse

Hos os skal ALLE have den samme service - lille eller stor. Vi har været så priviligerede, at det har betydet, at vi primært har levet af mund-til-øre anbefalinger, hvilket vi er meget stolte af.

14 Aars Erfaring

Kom trygt til os

Erfaringen siger en del

Faktisk det hele, vil vi mene. Gennem de sidste mere end 14 år har vi hjulpet over 1.000 kunder med at få mærkbar tilstedeværelse online.

Kontakt os

Luk profil

{{ item.Name }}

{{ item.Title }}

Leveret af
Du bestemmer over dine data

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  1. Funktionalitet
  2. Statistik
  3. Marketing

Ved at trykke på 'OK' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage på vores datapolitik side.

Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket herunder.

Nødvendige
Statistiske
Marketing
Afvis alle
Opdater samtykke