Case

Mere end 500 hjemmesider til danske bilforhandlere

Dato

2015

Kunde

Bilinfo

Ydelser

Hjemmeside

Opgaven

Mere end 500 hjemmesider til danske bilforhandlere

Vi er markedsledende i levering af professionelle hjemmesider til bilforhandlere i Danmark. Vores webløsninger bliver integreret med de produkter, som eBay leverer i forvejen, og sammen udgør vi et helt unikt team i bilbranchen.

Samarbejdet

Fra midten af landet til hele Danmark

Sådan kan samarbejdet mellem Attityde.dk fra Silkeborg og den danske afdeling af eBay beskrives. Attityde udvikler hjemmesideløsninger til eBay’s kunder i den danske bilbranche.

Bilinfo Case02

Mange muligheder

Individuelt tilpassede løsninger

Vi gør det muligt for eBay’s kunder at få en individuelt tilpasset løsning, der er noget helt andet end de klassiske skabelonløsninger, som bilbranchen er vant til. eBay’s kunder er meget varierede i størrelse, og derfor har det været afgørende, at vores produkter kan tilpasses behovet.

Bilinfo Case05

Bilinfo

Det bedste af begge verdener

Bilforhandlerne får det bedste af begge verdener med denne løsning. eBay kender forhandleren og har forhandlerværktøjet Bilinfo, som integrerer med de fleste markedsføringsplatforme såsom BilBasen og DBA.

Attityde har også erfaring med bilbranchen og er eksperter på webløsninger, og i kraft af deres størrelse er de i stand til agere hurtigt for at tilpasse sig markedets ønsker og behov.

Resultatet

Hvorfor blev det Attityde?

Det har ikke været en nem opgave at blive godkendt som leverandør og samarbejdspartner med en af verdens største internetvirksomheder.

”eBay valgte et samarbejde med os, fordi, ja attituden var den rigtige."

Vores
Cases

Alle cases

Bremdal radio

Digital markedsføring

Bremdal radio

Danmarks største udvalg af B&O

Vis case

College360

Hjemmeside

College 360

Branding og event i Jysk Arena

Vis case

Sand Jensen

Hjemmeside

Sand Jensen Automobiler A/S

Løbende udvikling og optimering

Vis case

Leveret af
Du bestemmer over dine data

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  1. Funktionalitet
  2. Statistik
  3. Marketing

Ved at trykke på 'OK' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage på vores datapolitik side.

Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket herunder.

Nødvendige
Statistiske
Marketing
Afvis alle
Opdater samtykke